Perspective si provocari in diabetul zaharat

02/02/2015

Perspective si provocari in diabetul zaharat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/perspective-si-provocari-diabetul-zaharat/

diabetDinamism, cercetare, studii, stiinta, educatie, implicare – acestea sunt cuvintele cheie sub care se va desfasura in acest an cel de-al 41-lea Congres National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Evenimentul va avea loc in perioada 20-23 mai 2015, la Sibiu (Hotel Ramada) si va avea ca tema principala: perspective si provocari in diabetul zaharat.

Editia din acest an va reuni nume mari ale diabetologiei internationale impreuna cu reputati medici diabetologi din Romania, care vor sustine timp de patru zile sesiuni si workshop-uri de dezbatere a principalelor teme legate de diabet si complicatiile sale.

Scopul manifestarii stiintifice este de a face cunoscute si de a identifica, printr-un efort comun, cele mai bune metode de preventie, educatie, tratament si control in diabet.

Totodata, congresul din acest an inoveaza prin introducerea unei sesiuni comune cu European Association for Study of Diabetes (EASD).

“Ne dorim ca si la cel de-al 41-lea Congres al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice sa va intampinam cu un program stiintific interesant, informativ si educativ, care sa se ridice la nivelul exigentelor dumneavoastra profesionale. Importanta si nivelul stiintific al manifestarii vor fi date si de notorietatea speakerilor prezenti la eveniment. De asemenea, faptul ca vom avea alaturi de noi experti straini intr-un numar mare ne onoreaza, ne bucura si ne responsabilizeaza sa avem o reuniune stiintifica de cea mai inalta calitate”, a declarat prof. univ. dr. Maria Mota, Presedinte Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Congresul National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice aduce in prim plan o tematica bogata si de maxima importanta pentru practicienii romani: preventia bolilor metabolico-nutritionale si a sindromului cardio–metabolic, impactul si riscurile obezitatii, tratamentul pacientilor cu diabet in secolul XXI, reducerea riscului cardio-vascular si al hipoglicemiei, precum si dezbateri privind noile tehnologii folosite in ingrijirea persoanelor cu diabet zaharat.

Inregistrarea pentru participare in cadrul evenimentului se face online, completand formularul publicat pe site-ul Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice (www.societate-diabet.ro).

Validarea inscrierii va fi efectuata dupa confirmarea achitarii taxei de participare.

Evenimentul va fi creditat cu puncte (EMC).

Mai multe informatii pe: www.societate-diabet.ro/Congres2015

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: