Personalul medical angajat pe perioada pandemiei ar putea sa ramana in sistem

14/02/2022
Personalul medical angajat pe perioada pandemiei ar putea sa ramana in sistem

Personalul medical angajat pe perioada pandemiei ar putea sa ramana in sistem

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/personalul-medical-angajat-pe-perioada-pandemiei-ar-putea-sa-ramana-in-sistem/

Personalul medical, inclusiv cel din directiile de sanatate publica, care a fost angajat suplimentar pe perioada pandemiei, ar putea ramane sa lucreze in cotinuare in sistem, potrivit ministrul Alexandru Rafila.

“Mie mi se pare normal si noi vom face, ca minister al Sanatatii, toate demersurile necesare catre Guvernul Romaniei si catre Parlamentul Romaniei incat sa gasim o solutie de continuitate pentru acesti oameni, care au ajutat in mod efectiv, care au demonstrat ca sunt profesionisti si mi se pare o nedreptate ca raporturile lor de munca sa inceteze odata cu incetarea acestei pandemii. Cred ca avem nevoie de profesionisti in sanatate si, cu atat mai mult, de cei care au dovedit prin ceea ce au facut, timp de doi ani de zile, ca pot sa-si faca cu foarte multa dedicatie si profesionalism meseria”, a declarat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, potrivit Agerpres.

Potrivit susrei citate, demnitarul mai spera ca, odata cu incheierea pandemiei, autoritatile sa se implice mai mult in asigurarea de servicii medicale care sa fie cat mai apropiate de cetateni.

Etichete: personal medical pandemie, personal angajat pe perioada pandemiei, rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: