Perchezitii la Sanador

28/01/2016

Perchezitii la Sanador

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/perchezitii-la-sanador/

mascatiProcurorii si politistii au descins joi dimineata la mai multe sedii ale Sanador din capitala.

Sunt vizate servicii medicale prestate pentru mai multi pacienti pentru care banii incasati nu au fost inregistrati in contabilitatea Sanador.

Prejudiciul estimat din evaziune fiscala este de aproximativ 300.000 de EURO.

UPDATE: Biroul de Informare si Relatii Publice al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, impreuna cu ofiterii din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia de Investigare a Criminalitatii Economice, efectueaza un numar de 6 perchezitii domiciliare pe raza Mun. Bucuresti, in vederea ridicarii de inscrisuri de la sediul social si de la punctele de lucru ale unei firme medicale privata, cu privire la care exista indicii de comitere a infractiunii de evaziune fiscala, prev. de art. 9 alin. 1 lit. c) din Legea nr. 241/2005.

Din cercetarile efectuate pana in prezent, a rezultat faptul ca , in perioada august-decembrie 2013, in contabilitatea firmei medicale au fost inregistrate achizitii de servicii in valoare de 3.075.604 lei de la o societate comerciala despre care sunt indicii ca are comportament de tip fantoma, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la suma 1.172.650 lei reprezentand impozit pe profit si impozit pe dividente.

In prezent, in cauza se efectueaza acte de cercetare specifice fazei de urmarire penale inceputa cu privire la fapta.

Precizam ca faza de urmarire penala este o etapa a procesului penal, reglementata de Codul de Procedura Penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.”

Compartimentul de Informare si Relatii Publice al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: