Perchezitii in trei judete privind certificatele de vaccinare falsificate

03/11/2021

Perchezitii in trei judete privind certificatele de vaccinare falsificate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/perchezitii-in-trei-judete-privind-certificatele-de-vaccinare-falsificate/

Politistii din trei judete fac perchezitii in legatura cu certificatele de vaccinare falsificate, suspiciune aparuta dupa ce persoane care sustineau ca au primit ser anti-COVID-19 au ajuns in stare foarte grava in spital.

“In dosar, se efectueaza cercetari cu privire la infractiunile de fals intelectual, uz de fals, fals informatic si zadarnicirea combaterii bolilor, constand in aceea ca mai multe persoane s-au prezentat pentru a fi internate la spital cu simptomatologie grava de infectare cu virusul SARS-CoV-2 si au prezentat la internare certificate de vaccinare anti-covid, pentru care exista suspiciunea ca ar fi false”, se precizeaza intr-o informarea transmisa de IPJ Timis.

Ulterior executarii perchezitiilor, vor fi puse in executare opt mandate de aducere. La perchezitii au participat lucratori ai Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratelor Judetene de Politie Timis, Mehedinti si Gorj.

 

Etichete: certificate de vaccinare false, perchezitii certificate de vaccinare falsificate

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: