Perchezitii in patru spitale din Bucuresti

09/06/2016

Perchezitii in patru spitale din Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/perchezitii-in-patru-spitale-din-bucuresti/

spital-interior-holProcurorii DNA au descins la mai multe spitale intr-o actiune ce vizeaza fapte de coruptie.

Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Bagdasar-Arseni, Institutul Trestioreanu si Spitalul Obreja sunt vizate de perchezitii, precizeaza publicatia Curentul.

Sunt perchezitii in birourile managerilor si in cabinetele unor medici. Cercetarile vizeaza contracte de achizitii publice. Prejudiciul estimat este de 2,6 milioane de EURO.

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de Combatere a Infractiunilor Asimilate Infractiunilor de Coruptie au anuntat ca efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2008 – 2016.

“In cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care patru reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale”, scrie in comunicatul DNA.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala