Perchezitii in Dolj la persoane banuite ca ar fi inregistrat vaccinari fictive in sistem

28/02/2022
Perchezitii in Dolj la persoane banuite ca ar fi inregistrat vaccinari fictive in sistem

Perchezitii in Dolj la persoane banuite ca ar fi inregistrat vaccinari fictive in sistem

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/perchezitii-in-dolj-la-persoane-banuite-ca-ar-fi-inregistrat-vaccinari-fictive-in-sistem/

Politistii din Dolj efectueaza, luni, 15 perchezitii domiciliare, 14 in judetul Dolj si una in municipiul Bucuresti, la persoane banuite ca sunt implicate in activitati de vaccinare fictiva.

Potrivit IPJ Dolj, trei persoane judetul Dolj sunt banuite ca ar fi intermediat legatura dintre persoanele nevaccinate care solicitau eliberarea unor adeverinte de vaccinare si personalul medical care ar fi inregistrat in mod fictiv persoanele in Registrul Electronic National al Vaccinarilor.

“Prin extinderea cercetarilor, de catre politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, au fost identificate 45 de persoane, printre care si cetateni straini, care ar fi fost inregistrate in mod fictiv in Registrul Electronic National al Vaccinarilor. 16 mandate de aducere vor fi puse in aplicare de politisti, persoanele urmand a fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj, pentru audieri”, precizeaza IPJ Dolj intr-un comunicat de presa.

Perchezitiile sunt desfasurate in continuarea activitatilor efectuate de politistii din Dolj, in luna ianuarie 2022, vizand inregistrarea unor persoane, in mod fictiv, in Registrul Electronic National al Vaccinarilor.

Etichete: vaccinare fictiva, perchezitii ipj dolj, registrul electronic national al vaccinarilor

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: