Epilepsie

In aceasta sectiune gasiti informatii adresate exclusiv medicilor de familie, pentru a facilita comunicarea cu pacientii, in contextul celor mai frecvente boli care sunt reclamate in cabinetul medicului de familie. Informatia oferita de www.formaremedicala.ro este menita sa imbunatateasca, nu sa inlocuiasca relatia dintre un pacient si medicul sau.

Crizele epileptice – forme de manifestare si riscuri

Epilepsia este o boala cronica si se manifesta prin crizele repetate. Crizele se pot manifesta diferit de la un bolnav la altul de aceea este foarte important ca medicul sa ofere indicatii atat pacientului cat si familiei cum anume trebuie intervenit in cazul unei crize.

Citeste ⇾

Regimul de viata al pacientului cu epilepsie

Bolnavul cu epilepsie poate sa aiba o viata normala cu ajutorul medicilor si al familiei. In acest fel, el nu trebuie sa se simta stigmatizat sau exclus din societate. Un regim de viata echilibrat, luand in considerare si riscurile pe care le presupun anumite activitati pentru bolnavul de epilepsie ii poate asigura acestuia un stil […]

Citeste ⇾

Epilepsia-simptome, diagnostic, tratament

Epilepsia este o boala cronica si se manifesta prin aparitia unor crize epileptice repetate. O criza unica nu inseamna epilepsie. Crizele epileptice nu se manifesta intotdeauna prin convulsii si pierderea constiintei.

Citeste ⇾