Boala Parkinson

In aceasta sectiune gasiti informatii adresate exclusiv medicilor de familie, pentru a facilita comunicarea cu pacientii, in contextul celor mai frecvente boli care sunt reclamate in cabinetul medicului de familie. Informatia oferita de www.formaremedicala.ro este menita sa imbunatateasca, nu sa inlocuiasca relatia dintre un pacient si medicul sau.

Stilul de viata recomandat in boala Parkinson

Boala Parkinson este o afectiune neurologica cronica care afecteaza capacitatea organismului de a coordona miscarile normale. Boala apare cel mai frecvent in jurul varstei de 60 de ani, dar poate fi diagnosticata si la 40 de ani. Avand in vedere ca simptomele bolii pot fi imbunatatite prin tratament si printr-un stil de viata recomandat de […]

Citeste ⇾

Boala Parkinson-simptome si manifestari ale bolii

Boala Parkinson este o afectiune neurologica cronica, lent progresiva, relative frecventa, cauzata de distrugerea sau degenerarea neuronilor care produc dopamina, substanta ce faciliteaza transmiterea mesajelor nervoase. Distrugerea acestor neuroni afecteaza capacitatea organismului de a coordona miscarile normale.

Citeste ⇾