Oficialii OMS se tem de o reizbucnire a focarelor de coronavirus in Europa

25/06/2020
Oficialii OMS se tem de o reizbucnire a focarelor de coronavirus in Europa

Oficialii OMS se tem de o reizbucnire a focarelor de coronavirus in Europa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/oficialii-oms-se-tem-de-o-reizbucnire-a-focarelor-de-coronavirus-in-europa/

Numarul noilor cazuri de coronavirus este in crestere in Europa, a avertizat Organizatia Mondiala a Sanatatii care a atras atentia asupra starii sistemului de sanatate, aflat deja sub presiune, daca aceasta recrudescenta post-izolare nu este controlata, relateaza AFP.

Continut educational:

“Saptamana trecuta, Europa s-a confruntat cu o crestere a numarului de cazuri saptamanale pentru prima oara dupa mai multe luni (…) 30 de tari au fost afectate de o crestere a noilor cazuri de coronavirus in cursul ultimelor doua saptamani. In 11 dintre aceste tari, accelerarea transmiterii a antrenat o recrudescenta semnificativa care, daca nu este controlata, va impinge sistemele de sanatate la capatul prapastiei inca o data in Europa”, a declarat Hans Kluge directorul pentru Europa al OMS, la o conferinta din Copenhaga, conform Agerpres.

Potrivit OMS, regiunea inregistreaza zilnic cate 20.000 noi cazuri de coronavirus si peste 700 de decese. Europa OMS cuprinde 53 de tari si numara peste 2,5 milioane de cazuri oficiale de coronavirus.

Etichete: focare coronavirus, pandemie coronavirus, cazuri covid, oms europa

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: