O echipa medicala din Germania va evalua pacientii romani cu Covid-19

29/10/2021
O echipa medicala din Germania va evalua pacientii romani cu Covid-19

O echipa medicala din Germania va evalua pacientii romani cu Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/o-echipa-medicala-din-germania-va-evalua-pacientii-romani-cu-covid-19/

O echipa medicala din Germania soseste in Romania pentru a evalua pacientii cu Covid-19 care ar putea fi transferati cu avionul la spitale din aceasta tara, a anuntat Ambasada Germaniei in Romania.

Echipa de evaluare va fi formata din personal din cadrul serviciului medical al fortelor armate germane, iar o aeronava a fortelor aeriene germane va fi disponibila, luni, pentru evacuarea aeromedicala strategica a pacientilor.

“Europa este caracterizata prin solidaritatea sa si in lupta comuna impotriva Covid-19. Germania si Romania raman unite in aceste vremuri dificile. Ma bucur, asadar, sa primesc in Romania echipa medicala din Germania. In aceste zile intunecate, buna cooperare dintre tarile noastre reprezinta o adevarata raza de speranta. Fiecare viata conteaza. Prin urmare, sper ca misiunea si transportul pacientilor sa decurga bine”, a transmis Ambasadorul Germaniei Dr. Peer Gebauer.

Deplasarea echipei se va realiza in colaborare cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta, sub conducerea secretarului de stat Raed Arafat.

Etichete: echipa medicala din germania, evaluare pacienti cu covid-19, transport pacienti covid in germania

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: