Numarul persoanelor vaccinate anti-Covid din Romania a trecut de 1.000.000

03/03/2021

Numarul persoanelor vaccinate anti-Covid din Romania a trecut de 1.000.000

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/numarul-persoanelor-vaccinate-anti-covid-din-romania-a-trecut-de-1-000-000/

Miercuri, 3 martie, a fost vaccinata anti-Covid persoana cu numarul 1.000.000 din Romani. Este vorba despre o femeie de 86 de ani.

Vaccinul i-a fost administrat chiar de catre presedintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghita, la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Prim-ministrul Florin Citu, prezent la fata locului, a dat asigurari ca de acum incolo, lucrurile vor merge mult mai rapid.

Continut educational:

“Un moment la care in 27 decembrie ne uitam si voiam sa vina cat mai repede. A venit, am ajuns la persoana vaccinata cu numarul un milion. Veti vedea ca lucrurile vor merge mult mai rapid de acum incolo. Tinta initiala era sa avem aproape un milion pana la sfarsitul lunii martie. Am fost mai aproape. Tineti minte ca spuneam ca vom avea 2,4 milioane de doze la sfarsitul lui martie. Doar in martie o sa primim 2,6 milioane. (…) Ramane in continuare tinta de a avea 10,4 milioane de romani vaccinati la sfarsitul lui septembrie. Campania de vaccinare merge bine, suntem in Europa in top, intotdeauna suntem in primele 3 locuri, si ne asiguram ca va ramane asa”, a declarat premierul Florin Citu intr-o declaratie publica.

Etichete: persoane vaccinate anti-covid romania, numar vaccinari anti-covid

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Incepe activitatea de vaccinare prin centrele mobile

Modificari privind modalitatea de programare la vaccinarea anti-COVID

Studiu: Consumul de probiotice, Omega-3 si vitamina D, asociat unui risc mai scazut de infectie cu SARS-CoV-2

Discutii privind organizarea unor centre de vaccinare in companiile private

Florin Citu: Valul trei a inceput sa scada fara carantinare de tip lockdown