Numar triplu de consultatii la medicii de familie din Tulcea pe fondul coronavirusului

09/03/2020

Numar triplu de consultatii la medicii de familie din Tulcea pe fondul coronavirusului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/numar-triplu-de-consultatii-la-medicii-de-familie-din-tulcea-pe-fondul-coronavirusului/

Numarul consultatiilor zilnice acordate de unii medici de familie din judetul Tulcea s-a triplat in ultima perioada, fata de anul trecut, in contextul aparitiei cazurilor de infectie cu coronavirus, relateaza Agerpres.

Un medic de familie spune ca situatia aceasta se explica inclusiv prin masurile pe care le iau profesorii si unii medici scolari pentru a preveni aparitia unor cazuri de viroze respiratorii sau de gripa.

“La dispensarele scolare, gradinite, crese, pentru 37,2 grade Celsius, copiii nu mai sunt primiti in colectivitati. In felul acesta, in loc sa avem 20 de consultatii pe zi, avem chiar si 90. In general insa, numarul consultatiilor s-a dublat si chiar s-a triplat fata de anul trecut”, a precizat medicul conform sursei citate.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Institutia Prefectului – Judetul Tulcea, 43 din cele 139 de persoane care sunt izolate la domiciliu sunt din municipiul Tulcea.

Etichete: coronavirus, covid-19, consultatie medic de familie, masuri preventie coronavirus, medici de familie tulcea

 

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Dragos Gavrila Florescu says:

    Consultatii triple dar neplatite…

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: