Noua localitati din Vrancea nu au medici de familie

05/04/2019

Noua localitati din Vrancea nu au medici de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/noua-localitati-din-vrancea-nu-au-medici-de-familie/

140 de medici de familie asigura servicii de medicina primara in judetul Vrancea, in baza unui contract incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate, insa pentru tot judetul ar fi nevoie de cel putin 190 de medici de familie.

“La 1 aprilie 2019, un numar de 140 de medici de familie se aflau in contract cu CAS Vrancea. Potrivit unei comisii formate din reprezentantii ai CAS Vrancea, Directiei de Sanatate Publica Vrancea, Colegiului Medicilor Vrancea, Patronatului medicilor de familie si al Asociatiei profesionale a medicilor de familie, care stabileste necesarul de medici de familie si a numarului de inscrisi minim pe localitati in judetul Vrancea, la nivelul judetului ar fi nevoie de 191 de medici de familie”, a declarat purtatorul de cuvant al CAS Vrancea, Iustina Papuc, potrivit Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Psoriazis

Datele CAS Vrancea araat ca noua localitati din Vrancea nu au medic de familie, in unele cazuri de ani de zile, iar in multe alte localitati, numarul medicilor de familie este insuficient.

Conform sursei citate, CAS Vrancea a anuntat ca toti cei 140 de medici de familie din judet au semnat actele aditionale care prelungesc valabilitatea contractelor din 2018 incheiate cu Casa de Asigurari, pana la data de 30 iunie 2019.

Etichete: medici de familie vrancea, CAS Vrancea

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Tromboliza efectuata in premiera la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Modificari privind programele nationale de sanatate

Sapte centre comunitare de servicii medico-sociale, infiintate in judetele Botosani, Salaj si Tulcea

Dezbatere despre prezentul si viitorul medicilor de familie din Romania

Spitalele romanesti, atacate de hackeri chinezi