Nigel Stephenson, noul general manager al GSK Consumer Healthcare Romania si Balcani

27/03/2019

Nigel Stephenson, noul general manager al GSK Consumer Healthcare Romania si Balcani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/nigel-stephenson-noul-general-manager-al-gsk-consumer-healthcare-romania-si-balcani/

GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare anunta numirea lui Nigel Stephenson in pozitia de general manager pentru Romania si Balcani.

Noul CEO va coordona operatiunile GSK Consumer Healthcare din Romania si alte 7 tari, respectiv Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Albania, Macedonia, Muntenegru si Kosovo.

Nigel Stephenson are o vasta experienta in roluri de vanzari si marketing la nivel global, cea mai recenta pozitie a sa fiind cea de Director Regional de Marketing Ingrijire Orala in CEE.

Din acest rol, el a condus departamentul de marketing din Europa Centrala si de Est (CEE) si a contribuit la dezvoltarea strategiilor pentru clienti si retaileri internationali.

Inainte de asta, Nigel Stephenson a detinut mai multe functii in GSK si Novartis Consumer Health, precum Director Global pentru Portofoliul Respirator si Director Inovatii pe Europa.

Continut educational:

“Sunt extrem de incantat sa preiau acest rol si sa duc mai departe planurile grozave ale echipei in Romania si Balcani. Obiectivele noastre sunt centrate in jurul satisfacerii nevoilor consumatorilor cu lansari inovative, a dorintei de a fi un angajator modern pentru echipa noastra si de a crea parteneriate puternice in beneficiul comunitatilor locale. Totodata, sunt entuziasmat sa ma mut in Romania alaturi de familia mea si sa descoperim impreuna aceasta tara frumoasa, pe care doar am vizitat-o pana acum”, a declarat Nigel Stephenson, noul GM GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Romania si Balcani.

Nigel Stephenson este de origine britanica si tatal a doi copii. A lucrat si trait in mai multe tari din intreaga lume, precum Brazilia, S.U.A, Elvetia, Franta si Polonia. Ii place sa petreaca timpul liber in natura si se bucura de ciclism si snowboarding in vacantele alaturi de familie.

Etichete: Nigel Stephenson, GSK

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Personalul de pe ambulanta va protesta la nivel national daca premierul Orban nu invita sindicatele la discutii

Comisarul european pentru sanatate solicita statelor UE sa impuna restrictii pentru combaterea pandemiei

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita.

Creste numarul cazurilor de infectii respiratorii acute | Un caz confirmat de gripa

Tataru: Romania este pregatita sa primeasca doua tipuri de vaccin anti-Covid