Nelu Tataru: Intentionez sa fac reforma in Ministerul Sanatatii, DSP-uri si spitale

08/05/2020
Nelu Tataru: Intentionez sa fac reforma in Ministerul Sanatatii, DSP-uri si spitale

Nelu Tataru: Intentionez sa fac reforma in Ministerul Sanatatii, DSP-uri si spitale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/nelu-tataru-intentionez-sa-fac-reforma-in-ministerul-sanatatii-dsp-uri-si-spitale/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca nu va participa la alegerile locale pentru ca are o treaba de terminat la minister. De altfel, demnitarul a precizat ca nu mai colaboreaza cu predecesorul sau, Victor Costache.

“Nu voi participa la alegerile locale. Am o treaba de terminat, aici. Intentionez sa fac reforma in Ministerul Sanatatii, DSP-uri si spitale. Ca o voi face eu sau altul, trebuie facuta”, a spus Nelu Tataru la B1 TV, citat si de Agerpres.

Continut educational:

Intrebat daca mai colaboreaza cu fostul ministru al Sanatatii Victor Costache, Nelu Tataru a declarat ca acesta nu mai este consilierul sau.

“Nu s-a intamplat nimic intre mine si domnul Costache, dar el si-a reluat activitatea profesionala si nu putea sa mai fie ministru. (…) A plecat in primele trei zile ale mandatului meu de ministru”, a mai adaugat Tataru, potrivit surselor citate.

Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii in data de 26 martie 2020.

Etichete: nelu tataru, ministerul sanatatii, reforma spitale, dsp, victor costache

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Arabela Alesia says:

    Faceti ceva si cu medicina de familie. 16000 de asistente medicale ale medicilor de familie marea noastra majoritate avem salar minim pe economie. Nu avem concedii, nu avem sporuri nu ni sevrecunosc gradele medicale. Suntem sclavele medicilor si ale sistemului. AJUTOR NE BAGA CINEVA SI PE NOI IN SEAMA?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: