Stiri medicale

Negocieri privind introducerea coplatii

Data ultimei actualizari: 13/08/2012

Ministerul Sanatatii a transmis institutiilor nominalizate conform prevederilor art. 2132, alin.(2) din Legea 95/2006, cu modificarile si completările ulterioare, invitatii pentru negocieri cu privire la modalitatea de stabilire a coplatii.

Astfel, in cursul  acestei saptamani, la sediul ministerului se vor desfasura intalniri dupa urmatorul calendar:

13 august: Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Medicilor Dentisti din Romania, Colegiul Farmacistilor din Romania, Ordinul Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor si Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania.

14 august: Federatia SANITAS din Romania, Federatia Solidaritatea din Romania, Asciatia Nationala pentru Protectia Pacientilor, Asociatia PAVEL, Asociatia SANOHEP, Fundatia PRODCARD, Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale, Asociatia Transplantatilor si Dializatilor Cluj, Asociatia Nationala a Pacientilor cu Hemofilie Targu Jiu, Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania – COPAC, Alianta  Nationala pentru Boli Rare, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania, Asociatia Transplantatilor din Romania, Federatia Asociatiilor Diabeticilor din Romania, Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA- UNOPA.

16 august:Societatea Nationala de Medicina a Familiei,Patronatul Medicilor de Familie din Romania, Alianta pentru Sanatate din Romania, Federatia Patronatelor Farmaceutice din Romania.

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.