MS: Cunoasterea componentei comisiilor nu influenteaza examenul pentru medicii urgentisti

13/10/2022
MS: Cunoasterea componentei comisiilor nu influenteaza examenul pentru medicii urgentisti

MS: Cunoasterea componentei comisiilor nu influenteaza examenul pentru medicii urgentisti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ms-cunoasterea-componentei-comisiilor-nu-influenteaza-examenul-pentru-medicii-urgentisti/

Examenul de medic specialist in specialitatea Medicina de Urgenta se desfasoara diferit fata de celelalte specialitati medicale la care se desfasoara examen in aceasta sesiune, a transmis Ministerul Sanatatii, “pentru corecta informarea populatiei”.

Potrivit sursei citate, metodologia separata a fost elaborata in anul 2012 de Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii.

“Toti cei 92 de candidati au fost informati ca examenul se va desfasura in prima zi a perioadei anuntate, respectiv, 12.10.2022. Examenul a avut ca locatii anuntate de desfasurare: Bucuresti (Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti) si Targu Mures (Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures). Listele cu candidatii repartizati la cele doua centre au fost publicate in data de 10.10.2022.”, a precizat Ministerul Sanatatii.

Comisiile de examen, care pot fi comunicate conform metodologiei cu maxim 24 de ore inainte, au fost publicate pe site-ul Ministerului Sanatatii inainte de inceperea probei, la ora 10.45. Presedintii si membrii comisiilor de examen au fost notificati anterior si erau prezenti la cele doua locatii mentionate.

“Cunoasterea componentei comisiilor nu influenteaza desfasurarea probelor de examen.”, a mai transmis ministerul.

Etichete: medici specialisti medicina de urgenta, medici urgentisti, examen medici medicina de urgenta

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: