Ministrul Sanatatii, Victor Costache, are in echipa trei medici de renume mondial

09/12/2019

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, are in echipa trei medici de renume mondial

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrului-sanatatii-victor-costache-are-in-echipa-trei-medici-de-renume-mondial/

Incepand de luni, 9 decembrie, medicii Kak Khee Yeung -Amsterdam UMC, Sheriff Sultan- Galway Clinic si prof.dr. T Sloane Guy – Sidney Kimmel Medical College sunt consilierii onorifici ai ministrului Sanatatii, Victor Costache.

“Am lucrat cu toti cei 3 medici care fac performanta ca specialisti, dar si ca manageri de top. Ma bucura si ma onoreaza ca au acceptat sa lucram impreuna pe doua domenii importante, programe noi de sanatate, dar si proiecte de cercetare care sunt prioritati ale echipei mele. Romania a uitat de cercetarea medicala care aduce beneficii in dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienti. Imi doresc sa deschidem sistemul sanitar catre lume”, a declarat ministrul Costache intr-un comunicat de presa.

Continut educational:

Potrivit sursei citate, Kak Khee Yeung conduce consortiul formate din diferite spitale din Europa care incearca sa obtina finantare de la UE pentru tratarea bolilor aortice. Dr. KK Yeung este o adevarata cercetatoare translationala, este chirurg vascular, director de cercetare in Chirurgie Vasculara.

Sherif Sultan, medic irlandez, de origine egipteana, este unul dintre cei mai bine cotati chirurgi si cercetatori in domeniul bolilor cardio-vasculare din lume.

Prof.dr. T Sloane Guy este, potrivit Ministerului Sanatatii, specialistul numarul 1 in chirurugie robotica in lume.

Etichete: Kak Khee Yeung, Sherif Sultan, T Sloane Guy, Victor Costache, Ministerul Sanatatii

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Acces restrictionat la Spitalul de Boli Infectioase Constanta din cauza gripei

Companie pharma amendata cu 13 milioane de euro pentru ca a intarziat accesul bolnavilor de cancer la citostatice mai ieftine

Dr. Streinu-Cercel: Nu mai umblati dupa teste de gripa pentru ca le faceti degeaba

Dr. Rafila, despre coronavirusul din China: Riscul exista, nu poate fi exclus

Conditii pentru inlocuirea Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate