Ministrul Sanatatii, Victor Costache, are in echipa trei medici de renume mondial

09/12/2019
Ministrul Sanatatii, Victor Costache, are in echipa trei medici de renume mondial

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, are in echipa trei medici de renume mondial

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrului-sanatatii-victor-costache-are-in-echipa-trei-medici-de-renume-mondial/

Incepand de luni, 9 decembrie, medicii Kak Khee Yeung -Amsterdam UMC, Sheriff Sultan- Galway Clinic si prof.dr. T Sloane Guy – Sidney Kimmel Medical College sunt consilierii onorifici ai ministrului Sanatatii, Victor Costache.

“Am lucrat cu toti cei 3 medici care fac performanta ca specialisti, dar si ca manageri de top. Ma bucura si ma onoreaza ca au acceptat sa lucram impreuna pe doua domenii importante, programe noi de sanatate, dar si proiecte de cercetare care sunt prioritati ale echipei mele. Romania a uitat de cercetarea medicala care aduce beneficii in dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienti. Imi doresc sa deschidem sistemul sanitar catre lume”, a declarat ministrul Costache intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, Kak Khee Yeung conduce consortiul formate din diferite spitale din Europa care incearca sa obtina finantare de la UE pentru tratarea bolilor aortice. Dr. KK Yeung este o adevarata cercetatoare translationala, este chirurg vascular, director de cercetare in Chirurgie Vasculara.

Sherif Sultan, medic irlandez, de origine egipteana, este unul dintre cei mai bine cotati chirurgi si cercetatori in domeniul bolilor cardio-vasculare din lume.

Prof.dr. T Sloane Guy este, potrivit Ministerului Sanatatii, specialistul numarul 1 in chirurugie robotica in lume.

Etichete: Kak Khee Yeung, Sherif Sultan, T Sloane Guy, Victor Costache, Ministerul Sanatatii

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: