Ministrul Sanatatii: Nu exista niciun fel de pericol privind finantarea spitalelor

15/03/2022
Ministrul Sanatatii: Nu exista niciun fel de pericol privind finantarea spitalelor

Ministrul Sanatatii: Nu exista niciun fel de pericol privind finantarea spitalelor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-nu-exista-niciun-fel-de-pericol-privind-finantarea-spitalelor/

Ministrul Sanatatii, medicul Alexandru Rafila, a dat asigurari ca nu exista niciun fel de pericol in privinta finantarii spitalelor si a decontarii cheltuielilor.

“In ceea ce priveste finantarea spitalelor care au acordat servicii pacientilor infectati cu noul coronavirus se va face decontarea la nivelul cheltuielilor efective facute de fiecare unitate sanitara cel putin pana la data de 30 septembrie. Nu exista niciun fel de pericol de finantare a spitalelor. (…) Urmeaza ca finantarea traditionala, clasica sa se faca dupa acest interval de tranzitie, care sa permita reluarea activitatii si realizarea de servicii medicale care sa fie acoperitoare pentru unitatile spitalicesti”, a precizat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, marti, intr-o conferinta de presa.

Potrivit demnitarului, daca numarul de cazuri de Covid-19 va creste si va exista din nou presiune pe spitale, Guvernul va lua masuri.

Ministrul a vorbit si despre pastilele de iodura de potasiu si a informat ca Antibiotice Iasi a produs, pana acuma, peste 15 milioane de comprimate dintre cele 30 de milioane contactate.

Etichete: finantarea spitalelor, decontare cheltuieli servicii medicale, rafila

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: