Ministrul Sanatatii: Mi se pare ca aducem sanatatea intr-o zona de trivialitate

19/09/2023
Ministrul Sanatatii: Mi se pare ca aducem sanatatea intr-o zona de trivialitate

Ministrul Sanatatii: Mi se pare ca aducem sanatatea intr-o zona de trivialitate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-mi-se-pare-ca-aducem-sanatatea-intr-o-zona-de-trivialitate/

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, spune ca in perioada imediat urmatoare se va observa cum se construiesc obiective importante pentru sistemul de sanatate din Romania.

“Mi se pare inca o data ca aducem sanatatea intr-o zona de trivialitate in care nu ne gandim care este interesul public. Oamenii nu cred ca au nevoie de circ, nu au nevoie de minciuni, oamenii au nevoie de lucruri concrete. Noi lucram la acest lucru, se intampla si veti vedea deja in perioada imediat urmatoare ca obiective importante pentru sistemul de sanatate se construiesc”, a declarat ministrul dupa dezbaterea motiunii impotriva sa dezbatuta in Camera Deputatilor, potrivit Agerpres.

Potrivit ministrului, este impardonabil ca oameni care’ au oprit marile proiecte de investitii’, precum centre pentru mari arsi si spitale regionale, sa fie cei care critica activitatea Ministerului Sanatatii.

“Mie mi se pare absolut impardonabil ca acei oameni care au oprit marile proiecte de investitii in Romania, ma refer la centrele pentru mari arsi, la spitalele regionale, care au parazitat PNRR-ul cu sume extrem de mari pentru consultanta, sa fie cei care critica activitatea Ministerului Sanatatii si spun minciuni cu care incearca sa recastige notorietate si popularitate”, a mai sustinut ministrul.

Etichete: ministrul sanatatii, alexandru rafila, obiective sanatate

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: