Ministrul Sanatatii: Este multa coruptie

15/07/2016

Ministrul Sanatatii: Este multa coruptie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-este-multa-coruptie/

sistem medicalMinistrul Sanatatii, Vlad Voiculescu spune ca exista multa coruptie in sistemul medical, iar acest lucru “se simte la fiecare pas”. El a facut aceste declaratii la postul Digi24,  declaratii preluate apoi si de Agerpres.
“Multa. Se simte la fiecare pas. Este multa coruptie. Ideea subfinantarii sistemului sanitar este valabila in anumite sectoare. Daca vorbim despre investitii trebuie sa ne uitam cum au fost facute aceste investitii in sanatate”, a declarat Ministrul Sanatatii, joi, la Digi 24.

Tot el a mai afirmat ca sistemul sanitar are o “rezistenta deosebita la orice fel de schimbare” si nu regreta ca a acceptat functia de ministrul al Sanatatii, intrucat acest lucru reprezinta cea mai mare provocare a vietii sale.

“Nu, nu, este cea mai mare provocare a vietii mele de pana acum, este o provocare profesionala pe care nu mi-am imaginat-o, nu am dormit niciodata mai putin decat acum si nu am muncit niciodata mai mult, nu am fost niciodata mai incantat de a-mi darui intregul timp, intreaga mea energie si pricepere pentru a ajuta oameni”, a adaugat ministrul, potrivit Digi24.

Potrivit Agerpres, el a mai precizat ca unul dintre indicatorii de performanta ai managerilor de spital va consta in feedback-ul primit din partea pacientilor.

Citeste si: Ministru Sanatatii: Spitalul de Arsi se afla intr-o situatie grava

Citeste si Ministerul Sanatatii: Activitatea in sectia ATI a Spitalului de Arsi, suspendata

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. vlad says:

    Coruptia exista acolo unde sunt bani publici si reguli neclare(adica nu prea sunt reguli).Daca asigurarile de sanatate ar fi fost ca si RCA-urile sau oricare alta asigurare,sigur nu am fi ajuns in aceasta situatie.Cind banii sunt pe mina statului vedem ce se intimpla(si asta nu numai in sanatate).

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Seful Executivului regreta ca Romania nu produce un vaccin anti-Covid

SANITAS solicita contracte pe perioada nedeterminata pentru personalul angajat pe perioada starii de alerta

Valeriu: Gheorghita: 7 milioane de vaccinati pana la 1 august, un obiectiv realist

Florin Citu: Diferentele de raportare privind decesele Covid-19 au existat in toate tarile Uniunii Europene

Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi