Ministrul Sanatatii despre controlul la CNAS: Cu siguranta va avea loc cat de curand

07/12/2016

Ministrul Sanatatii despre controlul la CNAS: Cu siguranta va avea loc cat de curand

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-despre-controlul-la-cnas-cu-siguranta-va-avea-loc-cat-de-curand/

sistem-blocat-sanatateMinistrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca vor incepe verificarile la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) privind functionarea sistemului cardului de sanatate.

“Controlul se va desfasura, probabil va incepe saptamana aceasta sau la inceputul saptamanii viitoare. Este un control al Corpului de control al primului-ministru, la care sigur participa si reprezentanti de la Ministerul Sanatatii. Noi am instiintat Corpul de control al primului-ministru care vor fi reprezentantii de la Ministerul Sanatatii. Cu siguranta va avea loc cat de curand”, a declarat Ministrul Sanatatii, citat de News.ro.

Guvernul a anuntat in 24 noiembrie ca va fi  facut un control la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate privind functionarea sistemului cardului de sanatate, care vizeaza perioada din ianuarie 2016 pana in prezent.

Controlul va fi facut din dispozitia premierului Dacian Ciolos, de o echipa mixta, formata din reprezentanti ai Corpului de control al primului-ministru si reprezentanti ai Corpului de control al ministrului Sanatatii.

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Webinar medical | Actualitati in managementul neuropatiei diabetice

Petitie prin care se solicita raportarea infectiilor din spitale

Webinar medical gratuit | Fierul, energia si contractilitatea

Spitalul “Victor Babes” Timisoara a primit un analizator automat de imunologie

FDA a aprobat un test Covid care detecteaza prezenta anticorpilor si nivelul de protectie asigurat de acestia