Ministrul Sanatatii despre controlul la CNAS: Cu siguranta va avea loc cat de curand

07/12/2016

Ministrul Sanatatii despre controlul la CNAS: Cu siguranta va avea loc cat de curand

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-despre-controlul-la-cnas-cu-siguranta-va-avea-loc-cat-de-curand/

sistem-blocat-sanatateMinistrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca vor incepe verificarile la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) privind functionarea sistemului cardului de sanatate.

“Controlul se va desfasura, probabil va incepe saptamana aceasta sau la inceputul saptamanii viitoare. Este un control al Corpului de control al primului-ministru, la care sigur participa si reprezentanti de la Ministerul Sanatatii. Noi am instiintat Corpul de control al primului-ministru care vor fi reprezentantii de la Ministerul Sanatatii. Cu siguranta va avea loc cat de curand”, a declarat Ministrul Sanatatii, citat de News.ro.

Guvernul a anuntat in 24 noiembrie ca va fi  facut un control la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate privind functionarea sistemului cardului de sanatate, care vizeaza perioada din ianuarie 2016 pana in prezent.

Controlul va fi facut din dispozitia premierului Dacian Ciolos, de o echipa mixta, formata din reprezentanti ai Corpului de control al primului-ministru si reprezentanti ai Corpului de control al ministrului Sanatatii.

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru testele RT-PCR efectuate la nivel national

Ministrul Sanatatii: Speram ca in a doua jumatate a lunii octombrie sa mergem pe o panta descendenta a cazurilor Covid

Studiu: Persoanele infectate cu Covid-19 pot transmite boala animalelor de companie

In farmaciile rusesti va fi disponibil un medicament antiviral destinat tratarii formelor usoare si moderate de Covid

Ziua Mondiala Alzheimer | Medic de familie: Este important ca boala sa fie recunoscuta la timp; Apropiatii si medicul de familie au rol de baza