Ministrul Sanatatii: Daca lucrurile merg asa in continuare, nu putem exclude alte restrictii

08/03/2021

Ministrul Sanatatii: Daca lucrurile merg asa in continuare, nu putem exclude alte restrictii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-daca-lucrurile-merg-asa-in-continuare-nu-putem-exclude-alte-restrictii/

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca autoritatile nu exclud impunerea de noi restrictii, avand in vedere numarul in crestere de cazuri de noi infectari cu virusul SARS-CoV-2 inregistrat in ultimele zile.

“Daca lucrurile merg asa in continuare, nu putem exclude alte restrictii. Va invit sa va uitati pe cifrele care sunt publicate in fiecare zi, lucrurile incep sa devina ingrijoratoare”, a declarat Vlad Voiculescu, citat de Agerpres.

Demnitarul a mai adaugat ca testarea si raportarea arata o imagine privind pandemia de COVID 19, intrebat despre numarul mic de teste COVID efectuate in weekend si faptul ca anumite raportari sunt date cu intarziere.

“Consider ca sunt mai multi indicatori pentru imaginea reala, indicatorul cel mai clar, care nu poate fi pus in niciun fel la indoiala, este numarul de pacienti in sectiile de terapie intensiva, iar acest numar de pacienti creste, a crescut in fiecare zi, asa incat apelul nostru ca oamenii sa respecte regulile si sa se protejeze pe ei si pe ceilalti”, a mai precizat Ministrul Sanatatii, potrivit sursei citate.

Etichete: restrictii pandemie, testare covid, cazuri covid, vlad voiculescu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

CJAS Hunedoara aloca fonduri mai mari pentru toate unitatile sanitare din judet

SRI: Nivel scazut de securitate cibernetica a spitalelor din Romania

Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela