Ministrul Sanatatii: Au inceput sa creasca cazurile de validare a serviciilor medicale pe baza de card. Sunt undeva spre 75%”

12/05/2015

Ministrul Sanatatii: Au inceput sa creasca cazurile de validare a serviciilor medicale pe baza de card. Sunt undeva spre 75%”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-au-inceput-sa-creasca-cazurile-de-validare-a-serviciilor-medicale-pe-baza-de-card-sunt-undeva-spre-75/

card 1Aproape 75 % din serviciile medicale sunt validate cu cardul de sanatate, a spus Ministerul Sanatatii marti, 12 mai.

“In acest moment situatia este foarte buna. CNAS a comunicat ca au inceput sa creasca cazurile de validare a serviciilor medicale pe baza de card. Sunt undeva spre 75%, ceea ce este esential si confirma faptul ca nu sunt probleme de sistem. Problemele de natura tehnica nu mai sunt semnalate in momentul de fata”, a afirmat Banicioiu, citat de Agerpres.

“Acest card trebuia introdus odata si odata in Romania. Este principala forma de opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar. Romania trebuie sa ajunga la nivelul tarilor europene. Nu este o chestiune politica, nu este asumata politic, nu este vreun merit al meu, nici macar al echipei ministeriale. Vorbim de cel mai de amploare proiect al Romaniei dupa 1989, vorbim de 14 milioane de asigurati”, a mai afirmat ministrul Sanatatii.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Doua mutatii noi ale coronavirsului SARS-CoV-2 descoperite in SUA

Studiu: Covid-19 ar putea evolua intr-o boală sezoniera

INSP: Peste 30.500 de cazuri de infectii respiratorii acute in ultima saptamana de raportare

Ministrul Sanatatii: In Romania se administreaza 6 doze de vaccin anti-Covid dintr-un flacon

Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva Covid-19: Acest vaccin este sigur, eficient si recomand tuturor vaccinarea