“Ministerul Sanatatii va da curs negresit oricarei solicitari”

09/09/2016

“Ministerul Sanatatii va da curs negresit oricarei solicitari”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-va-da-curs-negresit-oricarei-solicitari/

msMinisterul Sanatatii va da curs oricarei solicitari venite din partea Avocatului Poporului si asigura atat institutia, cat si opinia publica de cooperarea deplina. Afirmatia facuta de Laurentiu Colintineanu, purtatorul de cuvant al insitutiei vine in contextul in care Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si solicita Ministerului Sanatatii clarificarea situatiei cu care se confrunta medicii in privinta modului de plata a garzilor.

“Ministerul Sanatatii va da curs negresit oricarei solicitari de la Avocatul Poporului si asigura atat aceasta institutie cat si opinia publica de cooperarea deplina pentru clarificarea situatiei”, a precizat Colintineanu, potrivit Agerpres.

Avocatul Poporului precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca s-a autosesizat cu privire la situatia cu care se confrunta medicii dupa ce, in spatiul public, a aparut informatia potrivit careia ministerul ar fi interpretat “nelegal” dispozitiile OUG nr. 20 pentru modificarea si completarea OUG nr. 57/2015 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2016.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisia Europeana a aprobat cumpararea in avans a 80 de milioane de doze de vaccin anti-Covid produs de Moderna

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a primit un premiu special pentru calitatea ingrijirilor acordate pacientilor cu AVC

Iasi: Peste jumatate dintre pacientii de la UPU, confirmati cu COVID-19

Un medic ATI incurajeaza vaccinarea anti-Covid si vorbeste despre lupta din linia I

Aproape 2000 de studenti voluntari, alaturi de cadrele sanitare din prima linie