Ministerul Sanatatii restrange activitatea cu publicul

11/03/2020

Ministerul Sanatatii restrange activitatea cu publicul

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-restrange-activitatea-cu-publicul/

Ministerul Sanatatii este una dintre institutiile publice care isi restrange activitatea cu publicul in perioada urmatoare, ca masura de preventie a infectiei cu noul coronavirus.

“Avand in vedere contextul epidemiologic actual, pentru evitarea deplasarilor angajatilor/reprezentantilor unitatilor sanitare/directiilor de sanatate publica si a cetatenilor, cu documente care nu reprezinta urgente la sediul ministerului sanatatii va comunicam ca in perioada urmatoare serviciul de registratura isi va restrange activitatea cu publicul si va rugam sa transmiteti documentele:
– prin posta la adresa str. Cristian Popisteanu , nr.1-3, sector 1, Bucuresti
sau
– prin e-mail la adresa relatii.publice@ms.ro sau direct pe adresele de e-mail/ fax-urile directiilor destinatare. In situatia in care nu le cunoasteti va rugam sa le solicitati la nr. de telefon afisate pe site (centrala si registratura).”, se precizeaza intr-un anunt al institutiei.

Potrivit sursei citate, cei interesati mai sunt anuntati ca pentru o perioada de 1 luna de zile, incepand de joi, 12.03.2020, se supenda audientele la cabinetul demintarilor din cadrul Ministerului Sanatatii.

Etichete: ministerul sanatatii, relatii cu publicul MS, registratura MS, audiente ministerul sanatatii

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Veronica Dobrescu says:

    Stimate d-le ministru,ridic osituatie in care probabil sunt si alti pacienti.Numele meu este Veronica Dobrescu cu domiciliul in Brasov,cu medicul de familie tot in Brasov.Am venit in Constanța unde m-a prins situatia de urgenta Cum se pare ca se va prelungii,actuala stare ,ne mai putand ajunge la Brasov,,nu stiu cum sa procedez ptr a-mi ridica reteta necesara de la medicul de familie.A-si mai avea medicamente ptr.2 saptamani,medicamente f.scupe daca nu sunt compensateAm in istoric un AVCsi o fibrilatie paroxistica. Am sunat la medicul de familie si mi-au spus ca nu au instructiuni in acest sens Cu multumiri anticipate astept un raspuns pe mail

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: