Ministerul Finantelor ia in calcul separarea emiterii de asigurari de sanatate de prestarea de servicii medicale

26/11/2018

Ministerul Finantelor ia in calcul separarea emiterii de asigurari de sanatate de prestarea de servicii medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-finantelor-ia-in-calcul-separarea-emiterii-de-asigurari-de-sanatate-de-prestarea-de-servicii-medicale/

Firmele care ofera abonamente medicale sau asigurari, dar si servicii medicale ar putea fi nevoite sa renunte la una dintre activitati, a anuntat, luni, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

“Cel care presteaza, emite aceste asigurari, sa spunem de sanatate, nu poate sa si presteze aceasta activitate. Trebuie sa separam aceste doua zone. Pot sa opteze pentru una sau alta. Nu ca vreau eu. Este o chestiune de principiu. Daca tu vinzi asigurari cum poti sa fi si cel care presteaza? Ati vazut si in zona auto: cel care asigura vine si imi reapara masina? Nu merge, pentru ca in momentul acela apare un conflict de interese intre cele doua. Eu care asigur sa verific daca cel care a prestat a si prestat acel serviciul”, a afirmat Teodorovici citat de Agerpres.

Ministrul a precizat ca mai intai ar trebui discutat cu Ministerul Sanatatii si apoi vor avea loc discutii si cu companiile si inclusiv cu Autoritatea de Supraveghere Financiara.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: