Militari ai M.Ap.N. in sprijinul Directiilor de Sanatate Publica

16/12/2020

Militari ai M.Ap.N. in sprijinul Directiilor de Sanatate Publica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/militari-ai-m-ap-n-in-sprijinul-directiilor-de-sanatate-publica/

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca pune la dispozitia directiilor de sanatate publica din tara aproximativ 600 de militari pentru a sprijini, in perioada urmatoare, eforturile generale de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Militarii vor indeplini sarcini de operatori call-center, pentru realizarea de anchete epidemiologice, precum si de operatori calculator, pentru completarea bazelor de date care se intocmesc in cadrul actiunilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 4 EMC:

Artrita lupica

“Primii 230 dintre acestia actioneaza, incepand de marti, 15 decembrie, in judetele Alba, Arad, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea”, se precizeasa intr-un comunicat al MApN.

Potrivit sursei citate, sunt pregatite efective care sa-si desfasoare activitatea, in aceleasi conditii, in Municipiul Bucuresti si in alte judete, in functie de solicitarile directiilor de sanatate publica.

Colaborarea cu directiile de sanatate publica se realizeaza in baza unor protocoale institutionale, la solicitarea acestora.

Etichete: militari mapn, directiile de sanatate publica, anchete epidemiologice

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala