Mihaila, propusa ministru al Sanatatii – aviz negativ: Mandatul meu a pus solutii pe masa

20/10/2021

Mihaila, propusa ministru al Sanatatii – aviz negativ: Mandatul meu a pus solutii pe masa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/mihaila-propusa-ministru-al-sanatatii-aviz-negativ-mandatul-meu-a-pus-solutii-pe-masa/

Ioana Mihaila, propusa pentru functia de ministrul al Sanatatii si, a afirmat, la audierea in comisiile parlamentare de specialitate, ca va demonstra cu documente ca fostul sau mandat ‘a pus solutii pe masa solutii’ privind pandemia de COVID-1. Solutii care, insa, ‘au fost faultate de cate ori s-a putut de catre un premier care nu credea ca vine valul patru’.

“Acum cateva ore inainte sa ne adunam in aceasta sala, am vazut cu totii ca 561 de oameni au murit de COVID doar in ultimele 24 de ore, de peste 15 ori mai multi decat suntem noi aici. (…) Pacientii asteapta solutii, nu prelungirea crizei. Asteapta masuri ferme, nu declaratii si dezbateri. Inainte sa va lansati in intrebari, acuzatii si stiri false vanturate prin presa, va avertizez ca voi demonstra cu documente, nu cu vorbe frumoase ca mandatul meu a pus solutii pe masa, solutii care au fost faultate de cate ori s-a putut de catre un premier care nu credea ca vine valul patru. Nu ma intereseaza de la ce partide sunteti, inteleg ca politica este politica de partid, dar va cer ca, astazi, sa fim specialisti care se bazeaza pe stiinta. Sunt necesare masuri ferme si asta am propus in mandatul meu, asta voi propune in continuare”, a precizat Ioana Mihaila la audierile din comisii, potrivit Agerpres.

Ioana Mihaila a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Sanatatii din partea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputatilor si Senatului. S-au inregistrat sapte voturi ‘pentru’, 18 ‘impotriva’ si noua abtineri.

Etichete: ioana mihaila, aziv negativ ioana mihaila, mandat ministerul sanatatii ioana mihaila

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: