Medicul Burnei, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

31/03/2021
Medicul Burnei, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Medicul Burnei, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicul-burnei-condamnat-la-doi-ani-si-sase-luni-de-inchisoare-cu-suspendare-pentru-luare-de-mita/

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si sase luni inchisoare cu suspendare pentru luare de mita in forma continuata.

Medicul primise o condamnare cu suspendare si la instanta de fond – Tribunalul Bucuresti.

Judecatorii au dispus suspendarea executarii pedepsei de 2 ani si 6 luni pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, perioada in care medicul trebuie sa presteze munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 60 zile la una dintre urmatoarele doua entitati: SC Amenajare Edilitara si Salubrizare SA Sector 5 si Directia Generala de Politie Comunitara Sector 1 Bucuresti, relateaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, Gheorghe Burnei a fost trimis in judecata pe 8 iunie 2017, fiind acuzat de mai multe infractiuni de luare de mita, dupa ce ar fi cerut bani de la parinti pentru a le opera copiii internati la Spitalul “Marie Curie” din Bucuresti.

Conform documentelor intocmite de procurori, Gheorghe Burnei nu cerea direct bani de la parintii ai caror copii urmau sa fie operati, insa dupa ce efectua interventiile chirurgicale le permitea acestora “sa il gratifice” cu diverse sume.

Presa a relatat cazul unei fete, Amira, care a fost operata in urma cu 18 ani de medicul Burnei, pentru luxatie congenitala la sold. Fata a fost supusa in total la 11 interventii chirurgicale, fiindu-i implantat un dispozitiv ceramic, care nu era omologat.

Etichete: medic gheorghe burnei, luare de mita

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: