Medicinistii se pot inscrie in competitia “Cel mai bun student al anului 2013”

09/04/2013

Medicinistii se pot inscrie in competitia “Cel mai bun student al anului 2013”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicinistii-se-pot-inscrie-in-competitia-cel-mai-bun-student-al-anului-2013/

poza sigla studentul anuluiStudentii medicinisti de la universitati de profil din intreaga tara, tinerii viitori experti in domeniu care se diferentiaza prin performanta, dorinta de munca si perseverenta se pot inscrie in competitia nationala pentru titlul de cel mai bun Student al Anului. Studentul Anului 2013, un proiect al organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte, da startul competitiei nationale care, ajunsa la cea de-a X-a editie, sustine si premiaza elita sistemului universitar din Romania. Si anul acesta vor fi recunoscuti cei mai buni studenti din urmatoarele domenii: Medicina, Drept, Jurnalism si Comunicare, Economie si Arhitectura.

Studentii care vor sa intre in cursa pentru distinctia de cel mai bun Student al Anului  pe categoria Medicina trebuie sa completeze si sa trimita un formular de inscriere si sa rezolve, pana pe data de 12 mai 2013, tema specifica acestei categorii. Atat formularul de inscriere, cat si tema de concurs pot fi descarcate direct de pe site-ul oficial al proiectului www.studentulanului.ro.

Anul acesta, tema de concurs pentru sectiunea Medicina consta in realizarea unui eseu cu subiectulImportanta utilizarii medicamentelor generice”. Lucrarile vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalitati reprezentative din acest domeniu, din profesori ce predau la marile centre universitare din tara, dar si din reprezentanti ai companiilor partenere.

Detinatorii celor mai bune cinci lucrari vor avea ocazia sa participe la un mini-proiect de dezvoltare personala asigurat de o importanta companie romaneasca de petrol si gaze si vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 si premiul de 1500 de euro oferit castigatorului locului intai sau pentru pozitiile doi si trei, premiate cu sumele de 700 de euro, respectiv 500 de euro, toate oferite in cadrul Galei Studentul Anului, evenimentul formal de la sfarsitul lunii mai 2013, care va inchide aceasta competitie.

Pentru mai multe informatii privitoare la competitie, accesati site-ul evenimentului sau pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si alcatuita exclusiv din studenti. De 14 ani organizeaza anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.

 

Material realizat de organizatorii proiectului

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: