Medicii de familie, voluntari in cadrul DSP Arad in lupta cu Covid-19

23/10/2020
Medicii de familie, voluntari in cadrul DSP Arad in lupta cu Covid-19

Medicii de familie, voluntari in cadrul DSP Arad in lupta cu Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-voluntari-in-cadrul-dsp-arad-in-lupta-cu-covid-19/

Datorita lipsei de personal si in imposibilitatea de a face noi angajari sau transferuri din unitatile medicale care sunt si ele suprasolicitate, reprezentantii DSP Arad spun ca s-au confrunta cu intarzieri in realizarea anchetelor epidemiologice. De curand, insa, au primit ajutor.

“In urma unui apel de ajutor transmis din partea noastra catre medicii aradeni, un grup semnificativ de medici de familie au raspuns pozitiv si au venit in sprijinul DSP Arad ca voluntari. Au fost instruiti de catre personalul Directiei si in doar cateva ore, au finalizate peste 100 de anchete epidemiologice din restantele noastre.”, a transmis DSP Arad intr-un mesaj public pe pagina de Facebook a instititie.

Potrivit sursei citate, Directia de Sanatate Publica Arad multumeste tuturor medicilor de familie “pentru acest gest colegial, pentru implicare si sustinere”.

“Si de aceasta data, medicii aradeni arata cat sunt de uniti, devotati si gata sa faca fata oricarei situatii”, se mai precizeaza in mesajul postat de DSP.

Etichete: medici de familie arad, medici de familie voluntari dsp, anchete epidemiologice, dsp arad

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: