Medicii de familie transmit un mesaj pacientilor si autoritatilor: “Suntem aici!”

19/05/2021
Medicii de familie transmit un mesaj pacientilor si autoritatilor: “Suntem aici!”

Medicii de familie transmit un mesaj pacientilor si autoritatilor: “Suntem aici!”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-transmit-un-mesaj-pacientilor-si-autoritatilor-suntem-aici/

Draga pacient, stimati decidenti, minunati colegi,

Am obisnuit publicul, in perioada pandemiei, cu scrisori periodice prin care transmiteam incurajari, nemultumiri, informatii vitale sau avertismente catre autoritati.

Astazi insa, e o zi speciala si mesajul nostru este unul simplu, optimist, de solidaritate. Este Ziua Internationala a Medicului de Familie si pentru noi e un bun prilej sa ne bucuram de profesia noastra.

Medicina de familie este realmente o vocatie. Putin respectati de autoritati de-a lungul vremii, medicii de familie s-au bucurat tot timpul de pozitii magulitoare in topuri de incredere a populatiei.

Asa ca vrem sa ii asiguram pe toti pacientii nostri ca pentru ei, noi, medicii de familie, suntem mereu aici, langa si pentru ei. Si autoritatilor le transmitem acelasi mesaj – “Suntem aici!“, doar ca, pentru ei, mesajul este unul de semnalizare: “Nu va prefaceti ca nu ne vedeti, noi existam si suntem importanti!“.

Colegilor nostri din tara si celor din lume le uram sa aiba o sarbatoare plina de satisfactii profesionale, sa fie fericiti si multumiti si in plan personal si sa fie in continuare aproape unul de altul, intr-o comunitate profesionala puternica si reprezentativa.

La multi ani, colegule medic de familie!
Biroul Executiv al SNMF

Etichete: ziua internationala a medicului de familie, medicii de familie din romania, snmf

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Hapenciuc Adriana Klara says:

    La mulți ani dragi colegi medici de familie de pretutindeni.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: