Medicii de familie din Braila vor primi gratuit masti chirurgicale

09/04/2020
Medicii de familie din Braila vor primi gratuit masti chirurgicale

Medicii de familie din Braila vor primi gratuit masti chirurgicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-din-braila-vor-primi-gratuit-masti-chirurgicale/

Toti cei peste 140 de medici de familie din judetul Braila vor primi gratuit, masti chirurgicale puse la dispozitie de Ministerul de Interne, prin intermediul Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

“Medicii de familie, la fel ca si colegii lor din spitale, se afla in aceasta perioada in prima linie a luptei impotriva pandemiei de coronavirus. Ei sunt alaturi de pacientii pe care ii consulta in cabinete sau la domiciliu, pentru cazurile netransportabile, iar riscul la care se expun este unul real si permanent. Medicii de familie ofera si consultatii telefonic si prescriu retete on-line, pentru situatiile care pot fi rezolvate si astfel. (…) Materialele de protectie sunt un factor esential in batalia cu pandemia de coronavirus, pentru ca de acestea depinde sanatatea medicilor, asistentelor, personalului medical, a celor care ingrijesc pacientii, batranii, pacientii cu boli cronice”, a precizat deputatul Antoneta Ionita intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, tot in judetul Braila au fost repartizate 14.700 de masti pentru cabinetele medicilor de familie, care vor fi distribuite prin intermediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, pana vineri, 10 aprilie.

De asemenea, alte 19.650 de masti vor ajunge in centrele de ingrijire a varstnicilor si a pacientilor cu boli cronice, prin intermediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila.

Etichete: masti de protectie, medici de familie braila, echipamente de protectie covid-19, antoaneta ionita

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Georgel Mihai says:

    NU AMPRINIT NICI O MASCA NU POT CUMPARA MASCA AM 704 lei retete de inima sunt operat pe cord eau pastile de anti cugulare nu im permit să iau originalu

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: