Medicamente expirate, descoperite de oamenii legii

18/02/2015

Medicamente expirate, descoperite de oamenii legii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicamente-expirate-descoperite-de-oamenii-legii/

medicament-clawbackPolitistii au gasit sute de tipuri de medicamente expirate in depozitul unei farmacii din Calarasi. Farmacistul unitatii s-a ales cu dosar penal si cu obligatia de a distruge medicamentele.

Conform anchetatorilor, politisti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase Calarasi au gasit in depozitul unei farmacii din municipiul Calarasi, aproximativ 450 tipuri de medicamente, cu termenul de valabilitate expirat.

Pe 10 februarie 2, politistii au depistat-o pe Dorina P., de 59 ani, din municipiul Calarasi, care detinea in depozitul farmaciei aproximativ 450 tipuri de medicamente, cu termenul de valabilitate expirat. Greutatea medicamentelor gasite este de 240 kg si 12 litri, iar valoarea de 80.000 lei.

“Intreaga cantitate de medicamente a fost lasata in custodie, cu obligatia luarii masurii de neutralizare. In cauza a fost intocmit dosar penal, pentru comiterea infractiunii de ,,neluarea masurilor de eliminare totala a substantelor si preparatelor periculoase, care au devenit deseuri”, a anuntat IPJ Calarasi.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: