Medical Forum Iasi

16/04/2015

Medical Forum Iasi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medical-forum-iasi/

vaccinare formareMedicii de familie ieseni sunt asteptati in perioada 21-22 aprilie la Medical Forum.

 Tematica Medical Forum 2015 va cuprinde noi componente ce vizeaza subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din Romania.

In an accentul va cadea pe aspecte care vizeaza ‘Preventia primara, secundara si tertiara in activitatea medicului de familie’.

De asemenea, specialistii vor aduce in discutie aspecte privind ‘Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familie’, dar si noutati in ceea ce priveste ‘Ghidurile si protocoalele terapeutice’.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor nostri mesaje de imagine, de profesionalism si de solidaritate in toate orasele importante ale tarii. Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice – legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, declara Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF.

Programul stiintific al Medical Forum Iasi va fi moderat de presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tanasescu.

Medical Forum Iasi se va desfasura la Hotel Unirea, Sala Cuza, manifestarea fiind creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 puncte EMC.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: