Medic: Va creste numarul de cazuri Covid dupa reinceperea scolilor, redeschiderea restaurantelor si a cinematografelor

31/08/2020

Medic: Va creste numarul de cazuri Covid dupa reinceperea scolilor, redeschiderea restaurantelor si a cinematografelor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medic-militar-va-creste-numarul-de-cazuri-covid-odata-cu-reinceperea-scolilor-redeschiderea-restaurantelor-si-a-cinematografelor/

Comandantul Spitalului ROL 2, medicul Simona Ionescu, este de parere ca va creste numarul de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus avand in vedere reinceperea scolilor, redeschiderea restaurantelor si a cinematografelor.

“Eu cred va creste numarul de cazuri odata cu reinceperea scolilor, cu redeschiderea restaurantelor, a cinematografelor. Va veni sezonul rece cu virusurile de iarna. Circulatia acestora va fi mult mai mare si atunci cu siguranta vom avea mai multe cazuri”, a spus medicul militar intr-un interviu publicat pe pagina de Facebook a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’.

Ea a sfatuit ca oamenii sa poarte, in continuare, masca, sa se spele pe maini, sa evite spatiile aglomerate si sa pastreze distanta fizica.

“Tabloul clinic al bolii este foarte polimorf si oamenii vin cu manifestari respiratorii, altii cu manifestari digestive, unii cu manifestari neurologice, alte virusuri respiratorii. Potentialul evolutiv al acestei boli este diferit fata de ce stiam noi”, a mai precizat medicul Simona Ionescu.

Etichete: numar cazuri covid, redeschidere scoli, redeschidere restaurante, redeschidere cinematografe

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: