Anca Dragu: Masurile de stimulare a vacccinarii sunt mai bune decat restrictiile

09/08/2021
Anca Dragu: Masurile de stimulare a vacccinarii sunt mai bune decat restrictiile

Anca Dragu: Masurile de stimulare a vacccinarii sunt mai bune decat restrictiile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/masurile-de-stimulare-a-vacccinarii-sunt-mai-bune-decat-restrictiile/

Anca Dragu, presedintele Senatului, este de parere ca masurile de stimulare a vaccinarii sunt mult mai bune si mai eficiente decat restrictiile.

“Eu sunt de parere ca masurile de stimulare sunt cele mai bune, sunt mult mai bune si mult mai eficiente decat masurile de restrictionare, pentru ca asa functioneaza masurile de politici in general”, a declarat Dragu, la Parlament, citata de Agerpres.

Ea a mai precizat ca, in momentul in care incerci sa impui o masura, reactia este una de retinere, motiv pentru care ar trebui sa se faca un apel permanent la responsabilizarea tuturor.

“In momentul in care vii cu barda, reactia este una de retinere. Ar trebui mai degraba sa ne gandim la masuri de stimulare si apoi ar trebui sa facem apel in continuu la aceasta responsabilizare a tuturor, pentru ca este vorba de viata noastra, in cele din urma, si ca este bine sa ne uitam la ceea ce spun oamenii de stiinta, ce spun cercetatorii, ce spune stiinta, ce spun medicii si mai putin sa ne uitam la ce spun antivaxerii”, a mai spus presedintele Senatului potrivit sursei citate.

 

Etichete: stimularea vaccinarii, masuri de restrictie, anca dragu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: