Masca de protectie devine obligatorie dupa 15 mai | Dupa aceasta data se renunta la restrictiile de circulatie

22/04/2020

Masca de protectie devine obligatorie dupa 15 mai | Dupa aceasta data se renunta la restrictiile de circulatie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/masca-de-protectie-devine-obligatorie-dupa-15-mai-dupa-aceasta-data-se-renunta-la-restrictiile-de-circulatie/

Dupa data de 15 mai, dupa ce va incepe relaxarea masurilor luate de autoritati, toti romanii vor fi obligati sa poarte masti de protectie in spatii publice inchise si in transportul in comun. Anuntul a fost facut, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie de presa.

“Am considerat ca unele din chestiunile care ne privesc pe toti trebuie anuntate din timp. Una dintre aceste masuri este cea cu masca de protectie. Am decis astazi ca dupa 15 mai toata lumea va fi obligata sa poarta mastile in spatiile publice inchise si in transportul in comun. Vom putea sa renuntam la purtarea mastii poate la anul”, a declarat seful statului.

Presedintele Iohannis, a dat si “o veste buna” privind eliminarea restrictiilor de circulatie.

“Dupa data de 15 mai, deci dupa ce se epuizeaza actuala stare de urgenta, vom renunta la restrangerile care privesc persoane. Deci, nu vom prelungi restrictiile de deplasari individuale. Sau, invers spus, vom putea sa ne deplasam in spatii publice fara sa trebuiasca sa declaram in prealabil unde mergem si de ce mergem. Este vorba despre libertatea de miscare individuala”, a mai precizat Iohannis.  

El a adaugat, insa, ca si dupa aceasta data, alte restrictii vor ramane in vigoare, mentionand organizarea adunarilor publice.

Etichete: masca de protectie, masti sanitare, masca de protectie obligatorie, purtarea mastii in spatii inchise, preventie coronavirus, masuri covid-19, relaxare restrictii, declaratii stare de urgenta, klaus iohannis

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: