Marcel Ciolacu: Este tardiva o lege cu certificatul verde in acest moment

19/01/2022

Marcel Ciolacu: Este tardiva o lege cu certificatul verde in acest moment

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/marcel-ciolacu-este-tardiva-o-lege-cu-certificatul-verde-in-acest-moment/

Intrebat daca certificatul verde este un proiect pe care coalitia de guvernare l-a abandonat, Marcel Ciolacu a spus ca o lege in acest sens este tardiva.

“Nu a zis nimeni acest lucru. Nu s-a discutat (in ultima sedinta a coalitiei – n.r.), am avut discutii numai pe energie. (…) Cred ca am dat zeci de explicatii in ceea ce priveste certificatul verde atat eu, cat si colegii mei, cat si coalitia, cat si ministrul. Este tardiva o lege cu certificatul verde in acest moment. Este tardiva. Mai mult, stiu ca este o ordonanta de urgenta in vigoare in ceea ce priveste certificatul verde”, a precizat Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, presedintele Senatului, Florin Citu, a afirmat, miercuri, ca singurul proiect legislativ privind certificatul verde COVID aflat in procedura parlamentara este cel pe care l-a depus el, mentionand ca un alt act normativ pe aceasta tema nu exista, iar acest subiect nu a fost pe ordinea de zi a sedintei Birourilor permanente reunite ale celor doua Camere legislative.

Etichete: certificat verde, lege certificat verde covid, marcel ciolacu, florin citu

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: