Managerul Spitalului de Pediatrie din Pitesti si conducerea DSP Arges nu demisioneaza

25/02/2016

Managerul Spitalului de Pediatrie din Pitesti si conducerea DSP Arges nu demisioneaza

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/managerul-spitalului-de-pediatrie-din-pitesti-si-conducerea-dsp-arges-nu-demisioneaza/

Epidemie de cezarieneManagerul Spitalului de Pediatrie Pitesti, dr. Vasile Stan, nu demisioneaza. El a anunta asta tot astazi, dupa ce ministrul Sanatatii si prefectul de Arges au solicitat demisia sau demiterea lui. Acelasi lucru l-a anunta si conducerea DSP.

“Eu am fost pus aici manager ca sa am grija de aceasta unitate. Eu va spun cu toata raspunderea, spitalul acesta nu are nicio vina. Al doilea lucru, toti dau telefon sa intrebe daca imi dau demisia. Nu mi-o dau niciodata, vreau sa fiu demis si sa vad argumentele pentru care ma demit”, a declarat managerul Spitalului de Pediatrie Pitesti, conform Agerpres.

La randul sau presedintele Consiliului Judetean Arges a precizat ca nu il poate demite si ca doar Consiliul de Administratie al Spitalului de Pediatrie Pitesti poate decide schimbarea conducerii.

“Din punct de vedere al functionarii si al desfasurarii activitatii la Spitalul de Pediatrie Pitesti, nu am nicio atributie in a demite conducerea spitalului. Conducerea spitalului poate fi demisa de Consiliul de Administratie, in baza unor acte grave care se incalca. In acest moment, conducerea Spitalului de Pediatrie Pitesti este numita prin concurs, in baza unei metodologii aprobate de Ministerul Sanatatii. Demisia este unilaterala, nu am avut nicio discutie cu doctorul Stan in aceasta privinta”, a declarat Florin Tecau, presedintele CJ Arges.

De asemenea, Sorina Hontaru, seful DSP Arges, a declarat ca nici ea nu are intentia de a demisiona. Reamintim ca prefectul de Arges, Cristian Soare, a solicitat demisia ei de onoare in contextul crizei bebelusilor cu sindrom hemolitic-uremic.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: