Managementul pacientului cu BPOC – un nou curs online pentru medicii de familie creditat cu 10 puncte EMC

14/07/2011

Managementul pacientului cu BPOC – un nou curs online pentru medicii de familie creditat cu 10 puncte EMC

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/managementul-pacientului-cu-bpoc-un-nou-curs-online-pentru-medicii-de-familie-creditat-cu-10-puncte-emc/

Cursul EMC  “Managementul pacientului cu BPOC” prezinta informatii si recomandari medicale utile pentru  o abordare la standarde inalte a pacientului cu BPOC in practica Medicului de Familie (asistarea pacientului, informarea si educarea lui).

Un alt obiectiv al acestui curs de educatie medicala continua disponibil gratuit pe platforma FormareMedicala este acela de a oferi informatii utile pentru situatiile particulare:

  • managementul exacerbarilor BPOC
  • pacienti care au nevoie de reabilitare pulmonara
  • scheme terapeutice recomandate in cazurile grave de BPOC.

De asemenea se abordeaza intregul proces de management al pacientului cu BPOC in practica medicului, ca un proces centrat pe pacient bazat pe interactiunea intre medicul de familie si cel pneumolog. Filmarile demostrative au rolul de a creste abilitatile practice ale Medicului de Familie.

Cursul Managementul pacientului cu BPOC destinat medicilor de familie incheie seria de cursuri care abordeaza aceasta patologie cu incidenta in crestere, cu o rata de mortalitate ingrijoratoare si un puternic impact asupra starii de sanatate a pacientilor (comparabil cu cel al cancerului).

Continutul educational al cursului a fost elaborat prin colaborarea cadre universitare din specialitatea pneumologie si a formatori din specialitatea medicina de familie:

Sef de lucrari Dr. Dragos Bumbacea – medic primar pneumolog
Dr. Daciana Toma – medic primar medicina de familie
Dr. Razvan Miftode – medic primar medicina de familie
Prof. Dr. Miron Alexandru Bogdan – medic primar, medicina de familie

Cursul este disponibil in cadrul platformei de educatie medicala continua www.formaremedicala.ro pentru utilizatorii inregistrati. Pentru studiu introduceti Nume Utilizator si Parola in caseta Acces Cursuri.
Nu aveti cont de utilizator? Creati acum GRATUIT un cont de utilizator!

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: