“Managementul anemiei la adulti” – Curs nou, GRATUIT si creditat cu puncte EMC

30/09/2015

“Managementul anemiei la adulti” – Curs nou, GRATUIT si creditat cu puncte EMC

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/managementul-anemiei-la-adulti-curs-nou-gratuit-si-creditat-cu-puncte-emc/

anemiiFormareMedicala.ro, sub egida Societatii Nationale de Medicina Familei, lanseaza un nou program de e-Learning pentru medicii de familie, creditat cu 5 puncte EMC cu tema”Managementul anemiei la adulti”.

Cursul “Managementul anemiei la adulti” este un curs GRATUIT, care ajuta MF sa “priveasca” dincolo de aparent banalul diagnostic de anemie.

Cursul are drept scop furnizarea tuturor informatiilor necesare pentru diagnosticarea anemiilor: algoritm de diagnostic, clasificarea anemiilor.

De asemenea, sunt detaliate cele mai frecvente tipuri de anemii intalnite in practica MF: anemia feripriva, talasemie si anemiile din cadrul sindromului mielodisplazic, subliniind in acelasi timp rolul medicului de familie in diagnosticarea, initerea tratamentului si monitorizarea pacientilor.

La acest curs si-au adus aportul specialisti renumiti din cadrul Clinicii de Hematologie a Spitalului Universitar de Urgență București si medici formatori MF.

Impreuna au reusit sa concentreze intr-o singura lectie cele mai importante aspecte ale acestei afectiuni.

“Cu totii avem pacienti cu anemie, este o realitate din cabinetul fiecarui medic de familie. Pentru o mai buna gestionare a acestor cazuri, recomand colegilor medici de familie acest curs, la finalul caruia, cu siguranta vor fi la curent cu cele mai noi informatii, metode de diagnostic si tratament in cazul anemiei”, a declarat Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Cursul online “Managementul anemiei la adulti” creditat cu 5 puncte EMC si realizat cu sprijinul companiei Novartis, este disponibil GRATUIT pe platforma www.FormareMedicala.ro pentru toti medicii de familie din Romania.

Contact: Comunicare&PR: Adriana Pavel
adriana.pavel@datacentersolutions.ro; Telefon:  021.795.05.04
www.formaremedicala.ro

http://www.facebook.com/formaremedicala

Despre FormareMedicala.ro:

FormareMedicală.ro este singurul portal din Romania dedicat in exclusivitate medicilor de familie, realizat sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei, care ofera cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind susţinerea educatiei medicale continue si cresterea impactului medicului de familiei in sistemul medical, spre beneficiul pacientilor. Mai multe detalii pe: https://www.formaremedicala.ro

Despre Societatea Nationala de Medicina Familiei:

Societatea Nationala de Medicina Familiei isi propune ca scop: dezvoltarea si afirmarea specialitatii de medicina familiei, reprezentarea, sustinerea si protejarea intereselor cu caracter profesional, stiintific, legislativ, juridic, si promovarea intereselor economice ale medicilor de familie. SNMF are filiale in toate judetele si peste 6000 de membri. Mai multe pe http://www.snmf.ro

Despre Data Center Solutions:

Data Center Solutions – implementatorul portalului FormareMedicala.ro este o companie cu peste 8 ani experienta in proiecte IT de telemedicina, sisteme de eLearning, aplicatii mobile si strategii interactive de comunicare.

 Mai multe pe http://www.datacentersolutions.ro

Resurse comunicat de presa

Foto: Sigla SNMF – Societatea Romana de Medicina Familiei

Foto: Sigla FormareMedicala.ro – Platforma de cursuri online

Foto : Dr. Rodica Tanasescu – Presedinte Societatea Nationala de Medicina Familiei

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: