Majorari salariale pentru angajatii a noua spitale din Suceava

05/11/2015

Majorari salariale pentru angajatii a noua spitale din Suceava

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/majorari-salariale-pentru-angajatii-a-noua-spitale-din-suceava/

Banii sau viata!Angajatii din noua spitale din judetul Suceava vor beneficia de majorari salariale prin punerea in aplicare a prevederilor OUG nr. 35/2015 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015.

“In contractul incheiat cu fiecare spital public din judet este stabilita suma alocata pentru luna octombrie, valoarea serviciilor medicale realizate in luna septembrie, precum si factorul de corectie pentru luna octombrie. Factorul de corectie reprezinta procentul determinat prin raportarea majorarii salariale la valoarea serviciilor medicale din luna precedenta. CAS Suceava va incheia acte aditionale lunare la acest contract avand ca obiect suma contractata pentru lunile urmatoare, avand in vedere modificarile valorii serviciilor medicale realizate si validate si a factorului de corectie”, se arata intr-un comunicat semnat de directorul Cristi Bleortu, dat publicitatii de Monitorul de Suceava.

Contractele cu cele noua spitale vizeaza majorari salariale cu 25% a salariilor personalului din sistemul public sanitar fata de nivelul acordat pentru luna septembrie 2015.

Pentru luna octombrie 2015, angajatii din cele noua spitale publice ale judetului Suceava vor primi suplimentar 1.895.244 de lei, factorul de corectie fiind cuprins intre 11,81% si 19,62%.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Solidaritatea Sanitara: 23% din munca unui medic dintr-un spital Covid este neplatita

Managerul SJU Bistrita: Dati drumul la tratamentul antiviral din zona de prespital

ECDC: Sezonul gripal ar putea fi unul sever

Arafat: Solidaritatea pe care o vedem ne face sa simtim ca suntem cu prietenii alaturi

Un medic propune ca antiviralul Favipiravir sa poata fi cumparat din farmacii