Ludovic Orban: Incercarea de a face o legatura intre Unifarm si Guvern privitor la acte de coruptie este o imensa manipulare

29/06/2020

Ludovic Orban: Incercarea de a face o legatura intre Unifarm si Guvern privitor la acte de coruptie este o imensa manipulare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ludovic-orban-incercarea-de-a-face-o-legatura-intre-unifarm-si-guvern-privitor-la-acte-de-coruptie-este-o-imensa-manipulare/

Premierul Ludovic Orban spune ca nu a avut niciun fel de informatii ca la compania Unifarm s-ar fi derulat proceduri care nu respecta legea sau ca ar fi existat suspiciuni de coruptie.

Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu la Realitatea Plus, ca l-a gasit in functie pe directorul Unifarm, Adrian Ionel, si a luat decizia de a nu-l schimba pe acesta de la conducerea companiei pentru ca era un lucru complicat in timpul pandemiei, relateaza Agerpres.

“Toata lumea incearca sa creeze o legatura intre Guvern si directorul Unifarm. Deci, noi l-am gasit in functie pe directorul Unifarm, Adrian Ionel. Mandatul lui expira in 14 iulie. Nu am luat decizia sa il schimbam, pentru ca, in plina pandemie, sa stai sa umbli la conducerea entitatilor, numai daca am fi avut informatii suficient de clare si de precise am fi putut sa-l schimbam. Era complicat sa il schimbi din functie, pentru ca se stie ca procedura de schimbare a unui Consiliu de Administratie si a unui manager, in conditiile legislatiei actuale, este destul de complicat, adica trebuie sa ii platesti toate veniturile pe care le-ar fi obtinut pana la sfarsitul mandatului (…) Nu am avut niciun fel de informatii nici eu, nici alti colegi ai mei, despre faptul ca la Unifarm s-ar fi derulat proceduri care nu respecta legea sau ca ar fi existat suspiciuni de coruptie”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Totodata, premierul mai spune ca, daca cineva a gresit la Unifarm, atunci trebuie sa fie pedepsit.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Depresia, diagnostic si management

“Daca au existat acte de coruptie si daca DNA are aceste date privitoare la fapte de coruptie, daca cineva a gresit, trebuie sa fie pedepsit. Incercarea penibila a unora de a face o legatura intre Unifarm, directorul Unifarm si Guvern privitor la acte de coruptie este o imensa manipulare”, a mai precizat Orban, potrivit surselor citate.

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis luni sa il cheme saptamana viitoare, la “Ora prim-ministrului”, pe Ludovic Orban, pentru discutii pe tema achizitiilor de la Unifarm.

Etichete: unifarm, director unifarm adrian ionel, ludovic orban

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Un milion de decese din cauza Covid-19 | OMS: O moarte teribil de dificila si in singuratate

Focar de Covid-19 la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia | 30 de angajati sunt infectati

Ministerul Sanatatii a distribuit o noua transa de 70 000 doze de vaccin gripal pentru imunizarea copiilor

Studiu: Un aerosol, sub forma unui spray nazal, poate preveni reproducerea virala a noului coronavirus

Doua state din Europa declara stare de urgenta in contextul pandemiei | Premierul slovac: Situatia este extrem de grava