Klaus Iohannis: Obiectivul nostru major este o mai buna stare de sanatate a populatiei

24/02/2016

Klaus Iohannis: Obiectivul nostru major este o mai buna stare de sanatate a populatiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/klaus-iohannis-obiectivul-nostru-major-este-o-mai-buna-stare-de-sanatate-a-populatiei/

ministerul sanatatii decese hipotermie severaMiercuri, la Palatul Cotroceni, Ministerul Sanatatii a lansat un program de preventie si educatie in sanatate, ocazie cu care s-a semnat si un acord cu OMS. La eveniment a fost prezent si presedintele Klaus Iohannis.

“Obiectivul nostru major este o mai buna stare de sanatate a populatiei, incluzand aici si grupurile vulnerabile. O populatie sanatoasa este o populatie in primul rand informata. Constientizarea importantei preventiei si adoptarii unor comportamente sanatoase e necesar sa inceapa de la cele mai fragede varste”, a afirmat Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, citat de Digi24.

Planul multianual integrat de promovare a sanatatii si educatiei pentru sanatate prevede ca in urmatorii cinci ani proportia populatiei cu comportamente favorabile sanatatii sa creasca in mod constant, in special in randul unor categorii considerate cu riscuri pentru sanatate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: