Klaus Iohannis: Cu totii avem speranta ca, pana in vara, sa iesim din pandemie

18/02/2021
Klaus Iohannis: Cu totii avem speranta ca, pana in vara, sa iesim din pandemie

Klaus Iohannis: Cu totii avem speranta ca, pana in vara, sa iesim din pandemie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/klaus-iohannis-cu-totii-avem-speranta-ca-pana-in-vara-sa-iesim-din-pandemie/

Campania de vaccinare anti-Covid in tara noastra merge foarte bine, este de parere presedintele Klaus Iohannis.

“Suntem, in continuare, in topul european la toti parametrii si vom avea, in zilele acestea, deja persoana numarul un milion care va fi vaccinata. Ritmul creste de la o saptamana la alta si cu totii avem speranta ca, pana in vara, sa iesim din pandemie, sigur cu vaccinarea si cu respectarea restrictiilor pana atunci”, a declarat presedintele Romaniei intr-o declaratie publica.

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, medicul militar Valeriu Gheorgita a declarat ca rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 in randul lucratorilor din sistemul medical si social a scazut substantial in ultimele 4 saptamani, cu peste 87,7%, ca urmare a vaccinarii din etapa I.

Totodata el a facut referiri si la beneficiile vaccinarii inregistrate in centrele medico-sociale si cele rezidentiale, precizand ca se observa o reducere cu peste 65% a numarului de cazuri de imbolnavire prin COVID-19 in ultimele patru saptamani.

Etichete: campanie de vaccinare anti-covid, beneficii vaccinare anti-covid, pandemie coronavirus

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: