Iohannis: Sunt unii politicieni care, probabil, mai mult fug dupa voturi decat dupa sanatatea romanilor

12/06/2020

Iohannis: Sunt unii politicieni care, probabil, mai mult fug dupa voturi decat dupa sanatatea romanilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/iohannis-sunt-unii-politicieni-care-probabil-mai-mult-fug-dupa-voturi-decat-dupa-sanatatea-romanilor/

Presedintele Klaus Iohannis spune ca unii politicieni mai mult fug dupa voturi decat dupa sanatatea romanilor, atunci cand sustin ca este nevoie ca specialistii sa vina cu dovezi privind necesitatea prelungirii starii de alerta.

“Sunt unii politicieni care, probabil, mai mult fug dupa voturi decat dupa sanatatea romanilor, care spun ca putem sa ne relaxam cu totul si ca nu este nevoie de aceste masuri si ca sa vina specialistii cu dovezi. Ce fel de dovezi asteapta, altele decat cele care sunt comunicate zilnic? 237 de noi infectati (de coronavirus – n.r.) de ieri pana astazi, peste 150 de persoane la terapie intensiva acum, la momentul in care vorbim. Avem iarasi, din pacate, noi si noi decese. Epidemia este intre noi. Virusul este in comunitate. Orice ratiune normala ne spune sa fim precauti. In fata unei boli esti precaut sau esti prost, una din doua”, a declarat Iohannis, citat de Agerpres.

Seful statului a facut apel la luarea de masuri care permit autoritatilor sa actioneze in contextul pandemiei de Covid-19.

Anterior, el a declarat ca este nevoie ca starea de alerta sa fie prelungita, punctand ca exista motive practice in acest sens.

Etichete: stare de alerta, prelungire stare de alerta, klaus iohannis

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: