Investitii majore in unitatile medicale din Brasov

17/04/2019

Investitii majore in unitatile medicale din Brasov

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/investitii-majore-in-unitatile-medicale-din-brasov/

Ministrul Sanatatii spune ca unitatile medicale din judetul Brasov vor beneficia de investitii importante pentru modernizare si dotare cu echipamente medicale.

Continut educational:

“Brasovul, din punct de vedere medical, trebuie sa inceapa sa reprezinte ceva pe harta tarii. (…) A fost finalizata Maternitatea printr-un proiect cu bani de la Banca Mondiala, anul trecut s-a montat si aparatul de rezonanta magnetica nucleara. Acum am avut o discutie cu cei din Spitalul Judetean referitor la numarul de paturi de Terapie Intensiva, la posibilitatea introducerii chirurgiei cardiace in Brasov, precum si la dotarea spitalelor mici pe care noi le consideram spitale de suport. (…) In 8 aprilie a fost semnat contractul de finantare a noii Unitati de Primiri Urgente, finantare facuta cu banii Bancii Mondiale si din bugetul de stat, prin urmare cred ca ceea ce am promis incepe sa se realizeze. Este un pas foarte important pentru ca, stiti foarte bine, Unitatea de Primiri Urgente existenta acum nu corespunde cerintelor actuale, nevoii de servicii medicale din zona”, a declarat Ministrul sanatatii potrivit Agerpres.

Printre unitatile medicale din Brasov care vor obtine finantare pentru dotarea cu aparatura si echipamente medicale moderne se numara si spitalele din Fagaras, Zarnesti si Rupea.

Etichete: unitati medicale brasov, spital brasov, sorina pintea, aparatura medicala

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Ce raspuns a oferit Ministerului Sanatatii la solicitarea de suplimentare a fondurilor alocate cabinetelor de medicina familiei

Accidentul vascular cerebral sever, cauza de mortalitatea precoce

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii nu se refera la obligativitate

Neurochirurgi demisionari de la Colentina: Am ajuns in situatia de a refuza peste 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe

DSP Suceava are director nou