Institutul Clinic Fundeni implineste 55 de ani

30/09/2014

Institutul Clinic Fundeni implineste 55 de ani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-clinic-fundeni-implineste-55-de-ani/

ZILELE INSTITUTULUI CLINIC FUNDENIInstitutul Clinic Fundeni aniverseaza  55 de ani, iar manifestarile prilejuite de aceasta aniversare au loc saptamana aceasta, in perioada  2-5 octombrie.

“De 55 de ani, Institutul Clinic Fundeni ‘Iubeste Viata’. Este o onoare, o mandrie, dar si o responsabilitate pentru noi sa contribuim in continuare la cresterea performantei medicale in beneficiul pacientilor care au nevoie de noi. Acum, dupa aproape o jumatate de milion de ore de activitate neintrerupta in I.C. Fundeni, cred ca putem spune ca prin munca de echipa, devotament, implicare si continua dezvoltare, am scris o istorie frumoasa si continuam sa construim o unitate medicala de referinta in Romania”, a declarat conf. dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni, potrivit unui comunicat emis astazi, 30 septembrie, dat publicitatii de Agerpres.

Ceremonia de deschidere a evenimentului va avea loc joi, 2 octombrie, in amfiteatrul “Thomas Starzl” de la Fundeni, incepand cu ora 10,00.

Tot atunci se va redeschide punctul de transfuzii pentru donatorii de sange dupa 7 ani de pauza, se va  inaugurara Laboratorul de Citogenetica si de Imunofenotipare, si se vor marca si cei 20 de ani de dializa de aici,de I.C. Fundeni.

La manifestarile prilejuite de aniversarea celor 55 de ani si-au anuntat deja prezenta inalti demnitari si reprezentanti ai Guvernului, dar mai ales nume sonore din lumea medical-stiintifica din Romania.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

SUUMC: 68 de interventii chirurgicale de transplant de cornee si sapte de tesut osos

Plan de actiune pentru cresterea increderii populatiei in vaccinarea antiHPV

Costache: Subfinantare cronica a programelor de sanatate ne-a dus la situatia in care suntem

Anul trecut, au fost raportate peste 5.800 de incidente in timpul asistentei medicale

Masuri privind accesul in Spitalul Judetean Piatra-Neamt | O angajata a fost injunghiata mortal in biroul sau